Kello- ja Kultaliike Kauniainen

Tervetuloa Kauniaisten Kello ja Kulta Oy:n kotisivuille!

 

kauniaisten kello ja kulta

Kauniaisten Kello ja Kulta Oy on tällä hetkellä Kauppakeskus Granissa toimiva ja Kauniaisissa vuonna 1966 perustettu kello- ja kultaliike. Perheyrityksemme tarjoaa asiantuntevaa palvelua kaikille niin Kauniaisista kuin muualta Espoostakin saapuville asiakkailleen.

Tuotteisiimme ja palveluihimme sisältyvät muiden muassa kellojen ja korujen korjaukset ja myynti, palkinnot kaiverruksien kera, muut kaiverruspalvelut, laaja valikoima erilaisia pöytähopeoita mukaan lukien lusikat, veitset ja haarukat sekä kummilahjat, timanttikorut, kristalliesineet ja helmikorut- ja nauhat punontapalvelulla varustettuna.

 

  • Kello- ja Kultaliike Kauniainen

  • Kellojen ja korujen korjaukset ja myynti

  • Palkintojen kaiverrukset

  • Pöytähopeat

  • Kummilahjat

  • Kysy lisää numerosta 09 505 0090

 

Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla numeroomme 09 505 0090, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kauniaistenkello@saunalahti.fi tai käyttämällä alla olevaa yhteydenottolomaketta kaikenlaisissa kelloihin ja arvoesineisiin liittyvissä kysymyksissä ja työtarjouksissa.

Toivotamme sinut myös tervetulleeksi vierailulle toimipisteeseemme osoitteeseen Promenadiaukio 1, 02700 Kauniainen arkisin klo 10 – 18 & la klo 10 – 14 (su suljettu).

Grankulla Ur och Guld betjänar även på svenska!

Ota Yhteyttä

Oy Kauniaisten Kello ja Kulta Ab

Kauniaisten Kello ja Kulta Oy myy kulta- ja hopeakorut sekä palkinnot. Myös kellojen ja korujen kaiverrukset sekä korjaukset. Palvelemme sinua niin pienissä kuin isoissakin alan asioissa. Tervetuloa!

 

Avoinna: Arkisin 10 – 18 & La 10 – 14 (Sunnuntaisin olemme suljettuna)

kauniaistenkello@saunalahti.fi

09 505 0090

Promenadiaukio 1, 02700 Kauniainen


Yhteydenottolomake:

    Back to Top
    Call Now Button